Даряват кръв в район Северен

Автор:
Понеделник, 08 Октомври 2018 13:51
Даряват кръв в район Северен

Като изключително успешна беше определена провелата се на 8.10.2018г.(понеделник) акция за безвъзмездно кръводаряване в кметството на р-н „Северен“. Д-р Тодор Тодоров и м.с. Венцислава Иванова от Районния център за трансфузионна хематология – Пловдив събраха общо 6,300 л кръв до обяд на същия ден.
„Искам да изкажа лична благодарност на общинските служители, включили се в днешната благотворителна инициатива. Силно се надявам всеки, не само на днешния ден, да проявява подобна съпричастност с хората в нужда“, заяви кметът на район „Северен“ инж. Ральо Ралев.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

 • CHALLENGE FINANCIAL SERVICES

  Здравейте,

  Това е да информираме обществеността, че CHALLENGE FINANCIAL SERVICES, ние сме частна финансова компания за кредитиране. Имаме отворени финансови възможности за всички хора, които се нуждаят от финансова помощ. Мислиш ли, че ще получиш заем? Имате ли сериозно нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дълг? Това е Вашата възможност да постигнете вашето желание, даваме лични заеми, бизнес кредити и всички видове заеми с 3% лихва. Ако се интересувате от получаване на спешен кредит от нас, моля свържете се с нас на адрес challengefinancialservics@gmail.com за повече информация.

  Предизвикателства на финансовите услуги
  Тел: +16789614269
  E-mail: challengefinancialservices@outlook.com
  E-mail: challengefinancialservics@gmail.com

 • БЧК

  А колко мангала дариха безвъмездно?!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм