Семинар по йога за добро хормонално здраве

Автор:
Вторник, 13 Март 2018 10:00
Семинар по йога за добро хормонално здраве

Йога практики за добро хормонално здраве ще сподели по време на двудневен семинар в Пловдив мастер лечителят и учител в системата на рейки енергията Александра Георгиева.
Практиките са подходящи за всички ценящи себе си дами, които държат на превенцията и поддържането си в хормонален баланс и подмладяване на организма, нуждаят се от хормонална регулация във възрастта около менопаузата.
Програмата на семинара е така структурирана, че участниците да изпитат ефекта от практиката на всички нива: физическо, умствено, емоционално и духовно, посредством енергийно хармонизиране на чакрите.
Благоприятен ефект се постига при нарушения, предизивикани от хормонален дисбаланс или лошо кръвообращение в областта на таза, гръбначни изкривявания, автоимунни заболявания, синдром на карпалния тунел, ниско либидо, депресия, дисфункция на щитовидната жлеза, нарушения на паметта, остеопороза и др.
По думите на организаторите, освен въведение за същността и влиянието на практиките, в програмата е включено плавно разучаване на съчетанието от упражнения, дишане и насочване на енергията - стъпка по стъпка, с подробни разяснения, в спокойна и защитена среда.
Политолог и юрист по образование, откакто преди около 10 години лично изпитва лечебната сила на енергията рейки, Александра Георгиева се разграничава от адвокатската си практика, следвайки устрема на същността си – онова разбиране и възприемане на света, живота, взаимодействията и взаимоотношенията, връзката „причина -следствие“, заложено в Източната Мъдрост и нейните „деца“- Йога, Рейки, Аюрведа. Днес тя споделя йога практиката си по линията Свами Дев Мурти и Свами Шивананда в няколко центъра за духовно развитие в София, като все по вече внимание отделя на заниманията, насочени към специфичните потребности на жените в днешния социум и балансиране на мъжкото и женското начало в тях, както и към бъдещи мами и дечица.
Двудневният семинар в Пловдив ще се състои на 24 и 25 март /събота и неделя/ в „Пълдин Арт Клуб“ – бул.„Христо Ботев” 112. Подробности за програмата и начина за записване са публикувани на страницата на събитието във фейсбук. За повече информация: тел. 0886 47 29 13 – Александра Георгиева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм