Чужди работодатели търсят наши медсестри

Автор:
Петък, 10 Ноември 2017 10:06
Чужди работодатели търсят наши медсестри

„Кариери в бяло" обявяват поредния 17-ти сезон на медицинските изложения за работа (job fairs) в Европа, където онези, които търсят нова възможност за работа в медицинската сфера, са поканени да се срещнат с агенции за набиране на персонал, представители на болници и клиники от цяла Европа. Този сезон изложенията ще се провеждат в Гърция, Румъния, Португалия, Унгария, България и Хърватия.

Изложението за български медицински персонал ще бъде в Пловдив на 11-ти Ноември, от 10:00 до 16:00 часа в хотел «Рамада Пловдив Тримонциум» и в София на 12-ти Ноември. Участието е напълно безплатно и участниците трябва да носят само своята автобиография на изложението.
Седемнайстият сезон на „Кариери в бяло" събира освен най-големите специалисти в подбора на медицински персонал, но приобщава вече като нови работодатели - болници и частни клиники, търсещи да наемат лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници.
"Болниците и частните клиники се присъединяват към събитието, за да се доближат до кандидатите и да им предоставят подходящата информация и подробности за предлаганите от тях работни места. Всеки нов сезон ни среща с нови фирми за подбор на персонал, болници или клиники, така че всеки, който търси нова работа, може да намери подходящата тук. Работодателите искат да се срещнат с добре подготвени кандидати, които искат да израстнат професионално."- каза Корина Поп, мениджър продажби на Кариери в бяло Интернешънъл.
Напълно нов акцент през този сезон е анонсирането на една нова концепция - онлайн медицински конференции. Тези конференции са насочени към общопрактикуващи лекари, които търсят възможност за работа в Обединеното кралство. Всеки има достъп до конференцията безплатно от всяка точка на света и има възможността да узнае подробности за процеса по набиране на персонал, заплатите и предимствата да работиш като общопрактикуващ лекар в Обединеното кралство.

Повече информация и подробности можете да намерите на официалния сайт www.careesinwhite.com или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари