Хепънинг за Деня на младежта в Пловдив

Автор:
Сряда, 09 Август 2017 12:03
Хепънинг за Деня на младежта в Пловдив

На 12 Август – Международен ден на младежта Община Пловдив, Младежки информационно консултантски център / МИКЦ/ Пловдив и МИКЦ Младеж&КО, организират хепънинг с игри и парти от 18 часа в Градската градина.
Община Пловдив и МИКЦ Пловдив продължават десетгодишната традиция да отбелязват Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото „Разчупи се" и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.
В състезанието ще участват 20 отбора, всеки от които ще включва между 2 и 4 младежи на възраст 15 – 29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки – логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност! Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите ще има атрактивни награди.
Успоредно с това за любителите на настолните игри екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри.
Празникът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz.
Организаторите призовават:
Включете се, ако искате да откриете още неща за себе си, ако ескейп стаите са вашата страст, ако имате верни приятели, с които да се забавлявате!
Не се колебайте да се запишете за участие в надпреварата!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Институт от БАН

    Баев, какви звучни "български" думи-хепънинг и пърформанс. Обясни ги с думи прости! Аз мога да ги обясня, но ще изтриеш!