Борисов: Платихме милиони за откуп на Йончева

Автор:
Петък, 10 Март 2017 15:30
Борисов: Платихме милиони за откуп на Йончева

Чутовен предизборен скандал избухна днес, след като лидерът на ГЕРБ и два пъти премиер на България Бойко Борисов обвини бившата приятелка на Сергей Станишев, сега водачка на листа на БСП в липса на морал.

Не може тя да говори за морал, след като България плати милиони за откуп за самата нея, каза Борисов при обиколката си из Бургас днес.

Така той откри строго пазена тайна, че жената до най-дългогодишния лидер на БСП и бивш премиер Сергей Станишев, а сега шеф на ПЕС, е попаднала в плен на терористи при някоя от визитите си в гнездата на Ал Кайда.

Борисов обяви още, че Йончева е за прокурор за кражби и далавери, но не изясни какви пари е вземала и откъде. От години витае слух под тепетата за финансиране на турнета и продукции на Елена Йончева от Международен панаир Пловдив по времето, когато още беше половинка на Сергей Станишев.

Той обаче беше категоричен, че частните продукции на Йончева са снимани с държавни пари, което по думите му е чист конфликт на интереси, защото е ставало по времето, когато мъжът, с който живееше, Сергей Станишев, е премиер на България.

Йончева заплаши Борисов със съд за клевета, на което лидерът на ГЕРБ отговори:

Още по-добре!  С удоволствие ще участвам в този процес. А още по-компетентен от мен е бившият финансов министър Симеон Дянков за финансовата част, както и шефовете на разузнавателните служби.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (17)

Покажи предишните коментари
 • помнещ дълго

  Какво става не е удобен въпроса...?!

 • БГ

  Измислена журналистка. Нагла.

 • помнещ дълго

  ЛУЗЕРИ !!!

 • к

  Лустрация за участващите в СИК, ВИС и Ипон!

 • стар кадър с внуци

  тото, ти къде живееш в една лъжа - какво ти обещава седесарка-комунистка Корнелия, а Йончева, една немощна журналистка, днес по телевизията с Дилян Добрев пълен фарс,така се изложи горкат

 • тото

  БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората. БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Забравихме ли...? l

 • г-жа Бандерова

  Ген.л-нт,проф.д-р Борисов знае всичко за всички!Хвала!

 • Стоян

  Той за всичко плаща, все едно ги вади от джоба си! ВРЕМЕ е мутрата да си отиде и да не се показва повече! Тъпанар!

 • 777

  Ако сте забравили,Елена Йончева представи преди години по БНТ двусериен документален филм за нигерийските пирати.Очевидно тя е била арестувана от разбойниците и за освобождаването й държавата е платила. Предполагам,че доволни от откупа, те са се съгласили да ги снима вероятно за още пари. Имаше и един случай с австрийски или немски лобист, който рекламираше в Европа Станишев. Тогава милионите бяха платени от Пловдивския панаир с някакъв фалшив договор.В далаверата беше замесена и приятелка на Сергей Моника,тогава с фамилията Йосифова Но за това може да разкаже по-подробно Данчо Радев,тогава шеф на панаира.Ако се ровне още по-дълбоко, ще излязат доста зацапани чаршафи...

 • Бивш Герб

  Азащо Бойко е мълчал? Защото всички са един дол дренки-крадат и мълчат??Бедни ми,бедни народе,кой те в таз робска люлка люлее!-Ботев