Световен полицейски шампион по стрелба в Пловдив

Автор:
Неделя, 08 Юли 2018 18:45
Световен полицейски шампион по стрелба в Пловдив

Световният полицейски шампион по стрелба, инструктор на Специалните части в Чехия и един от най-добрите IPSC стрелци в света Мирослав Заплетал (известен като Mrczshooter) ще ръководи младежката академия в Спортен стрелкови клуб „360 градуса“ - Пловдив. От 7 септември 2018 г. той ще води всяка седмица тренировки, спортни лагери и методическа подготовка на младите стрелци на клуба, споделяйки опита си с членовете на клуб „360 градуса”.

Шампионът, който никога не е имал треньор, се е научил да стреля на работа. „Тренирам 2 – 3 пъти седмично, изстрелвам около 500 патрона. Подобрявам своите умения и по време на участията ми в мачове от трето ниво. Всичко зависи от подкрепата на спонсорите”, разказва Заплетал.

Mrczshooter е в отлична форма и не спира да постига успехи както в кариерата си, така и в спорта. Според него една „без способността да осъзнаете грешките си нямам как да вървите напред”.

Екипът на „360 градуса” благодари на Мирослав Заплетал за възможността да работят заедно и за подкрепата в мисията им – развитието на динамичната стрелба в България. Домакините вярват, че по този начин младежите ще се запалят по спорта и ще бъде върната спортната слава на България в стрелбата, създавайки бъдещите шампиони на Европа и света.

Видеа на Мирослав Заплетал можете да видите тук.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм