С тренировки с Ицо жена победи инсулинова резистентност

Автор:
Вторник, 05 Декември 2017 10:35
С тренировки с Ицо жена победи инсулинова резистентност

Единственият вариант на докторите за Станимира бил лекарства до живот

Пловдивчанка излекува инсулинова резистенстност – състояние познато и като преддиабет, с подходящ хранителен режим и упорити упражнения във фитнес „Пулс“ с Христо Карамфилов, персонален треньор и специалист по изготвяне на хранителни режими и спортно хранене с диплома от N.A.F.A. /Северноамериканска фитнесакадемия/.

Преди около 3 години Станимира Бояджиева е диагностицирана с инсулиновата резистентност - патологично състояние, при което клетките не реагират нормално на хормона инсулин, а това води до висока кръвна захар и развитието на диабет от тип 2 или латентен автоимунен диабет. Тя се чувства уморена, тежка, подута и неимоверно подтисната.

„Макар че от години се храня здравословно и съм в постоянен екшън покрай момчетата ми, аз напълнях. Коремът ми започна да расте, талията изчезна съвсем и заприличах на бременна в 5-ия месец. Проблемът беше, че не бях.“, спомня си за кошмарните моменти Станимира. Единствената възможност според лекарите била жената да приема лекарства – сиофор два пъти на ден, до края на живота си.

Пловдивчанката обаче не се примирява с това и започва да търси друга алтернатива.

„Изчетох всичко затова с какво и как да се храня, защото перспективата да пия лекарства до живот, не ми се нравеше.“, категорична е жената.

Попада на профила на Христо във Фейсбук и му се обажда.

На следващия ден е на тренировка в залата с него. Спазва и изготвения от Ицо режим, който изключва простите захари, зърнени и тестени изделия , хляб и сладкиши и набляга на ядки, семена, зеленчуци и плодове, умерени количества немазно месо, морски дарове, риба и обезмаслени млечни продукти.

„В началото не знам защо повярвах на Ицо, но сега вече съм наясно – без много празни приказки, а с интензивни тренировки, си върнах здравето и живота.“ , обяснява пловдивчанката.

Резултатите не закъсняват – 6 месеца по-късно контролният кръвен тест на Станимира не носи показателите на инсулинова резистентност.

Освен неоспоримите ползи за здравето й, спортът й носи и приятни бонуси като  12 килограма надолу.

„Далеч съм от манекенските мерки, все още имам коремче без плочки, но съм по-здрава и се харесвам повече.“, признава жената.

„Благодаря Ице! Благодаря затова, че ме смачкваш от тренировки и , че ми „наритваш“ задника винаги, когато имам нужда от това. Благодаря, че ме накара да разбера, че мога. Благодаря, че вдигаш лентата всеки път все по-високо“, безкрайно признателна е Станимира на Христо Карамфилов, персонален треньор и специалист по изготвяне на хранителни режими и спортно хранене с диплома от N.A.F.A. /Северноамериканска фитнесакадемия/ във фитнес „Пулс“ в Пловдив.

Всеки, който иска да промени себе си и живота си, може да се свърже с Христо Карамфилов на телефон 0879080847, в страницата с неговото име във Фейсбук или във фитнесцентър „Пулс“ на ул. „ Цанко Дюстабанов“ № 63.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари