Триумфално посрещане на маричанки

Автор:
Понеделник, 13 Ноември 2017 15:18
Триумфално посрещане на маричанки

Героините от Красноярск бяха посрещнати триумфално от своите привърженици при пристигането си у дома снощи. Българските волейболни шампионки от Марица (Пловдив) постигнаха историческо влизане в групите на Шампионската лига с уникален обрат като гости на бронзовия медалист на Русия Енисей (Красноярск) от 0:2 гейма до победа с 3:2 гейма в реванша и успех и в последвалия златен гейм, а пловдивската общественост ги удостои с щастливо тържество в Града под тепетата.

Жълто-сините приключиха дългото си пътешествие по въздух от Красноярск през Москва до Истанбул, а от там с клубните бусове до своята база в парк Лаута, изненадани и развълнувани от топлото посрещане на феновете.

Над 200 души ги чакаха пред зала Лаута с развяти знамена, конфети, скандирания, музика, цветя, подаръци и шампанско, за да ги поздравят за грандиозния успех и да го отпразнуват заедно. Пирон на импровизираната програма се оказа заря в нощното небе над Пловдив.

"Няма непреодолими отбори! Зависи колко желаеш победата и колко искаш да стигнеш целта си", заяви волейболистката Нася Димитрова пред присъстващите представители на медиите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари