Атанас Калчев скочи на "патриотичен" комитет

Автор:
Понеделник, 12 Февруари 2018 19:12
Атанас Калчев скочи на "патриотичен" комитет

Горещо препоръчвам на така нареченото “ръководство”, на така наречения “патриотичен инициативен комитет на куртовоконарци и новоселци”, да спрат да “мислят” и да се “занимават” с инфраструктурата (вкл. мостови съоръжения, свързващи пътища, било то полски или други), защитените зони за местообитанията на различните видове птици и насекоми, местата на определени мъхове и растения, прелетния път на птиците, които се намират на територията на община Кричим и над нея (имам предвид прелетния път), а да се занимават с инфраструктурните и екологичните проблеми в тяхната си община Стамболийски, на територията, на която са разположени и двете населени места и с. Куртово Конаре и с. Ново село.

Това написа в профила си във Фейсбук кметът на Община Кричим Атанас Калчев.

Също така пак горещо препоръчвам на тези същите, да спрат да обслужват частните бизнес интереси на различни корпорации, холдинги и каквито и да са други, по отношение на кариерата намираща се по-близо до с. Куртово Конаре, но попадаща в землищните граници на общините Кричим и Стамболийски.

Пак горещо препоръчвам на същите тези, скрити зад различни “Природо защитни и екологични организации” да спрат всячески да се стремят да провалят екологични проекти, както на община Кричим, така и на общините Стамболийски и Съединение. Да спрат да се опитват да подвеждат и заблуждават правоохранителните и правораздавателните органи в Р. България в своите “добри намерения, грижа за опазване живота на хората и околната среда”. Да спрат да се опитват да подвеждат и заблуждават с немотивирани и незаконосъобразни искания за “държавническа подкрепа на законноста”, Заместник Министър - Председателя по Икономическата и Демографската политика, Народни представители от управляващото мнозинство в Народното събрание, МОСВ, Министерство на енергетиката и другите ведомства от централната държавна администрация.

Да завърша с моето мнение за така наречения самопровъзгласил се или избран под някаква форма председател или председателстващ “инициативен комитет на куртовоконарци и новоселци” - човекът е въодушевен от пориви за бързо и лесно забогатяване и във всяка ситуация гледа да се изхитри и да извлече лична изгода. - (този човек и компания присъстват и на протестите в община Банско в “ защита на Пирин планина”). Той е ниско емоционален и етично недоразвит и мисли, че другите не се досещат за дребните му хитрини.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Даниел Иванов

  Простотията не е търсете, защото както се вижда тя сама се обажда. Наскоооо..., от това, което си написал се разбира само едно, а именно колко много си изпростял. Вече Излагаш не само нашата община! С крадливи менте кметове като теб жалко за Майка България!!!

 • Красимира Кричимска

  Добре , че има хора като тези от Куртово Конаре и Ново село наблизо, че да поведът крак за да се обърне внимание и на природата в нашата феодална община ръководена от крадливия дървосекач мафиот Калчев и свитата му от безгръбначни и безлични мекотели. Подкрепяме с две ръце всичко това което правят за Приодата ни, защото ги познаваме що за хора са. Калчев се опитва да ги очерне ,но няма как да му се получат нещата, за пореден път се излага само той! Куртовци и Новоселци винаги ще Ви подкрепяме и безкрайно Ви благодарим за оказаната помощ!

 • Ася Атанасова

  Тоя тъп кмет бие собственият си рекорд по просташки изказвания! Всеки нормален, човек който е общувал с него, дори и за няколко минути разбира какво ограничено същество седи срещу него. Добре, че има хора като тези, които се опитва да очерни, при това твърде елементарно и безрезултатно, защото иначе всичко в областта ще погине от алчноста, арогантноста и ниският морал на властимащите кметове!

 • Тълкуване - между редовете

  От всичкото това ниско и злобно бръщолевене на кмета става ясно, че единственият интелектуално и емоционално недоразвит човек, въодушевен от пориви за бързо и лесно забогатяване и във всяка ситуация гледащ да се изхитри и да извлече лична изгода е самия кмет! Колкото и да се опитваш да ни изманипулираш и настроиш срещу истинските нормални и честни хора, няма да успееш! Идва видев ден и за ТеБ Наско! От Бога нищо не можеш да скриеш! Който не знае кога да се спре винаги става за резил! Ние добре знаем , че разкоша в който живееш не е от честно изкараната ти кметска заплата!

 • Ристемова

  Пак и пак много гоерещо препоръчвам на самопровъзгласилия се за кмет избран с фалшифкаци, изнудване, заплахи, рушвети и подкупи на цигани и турци мутрата Атанас Калчев да си подаде оставката незабавно и да се оттегли някъде в чужбина за да си харчи откраднатите милиончета от всички проекти реализирани с европейски пари на територията на нашата общна Кричим! Не се ли наяде , не се ли накрде бе наркоманче ненормално. Остави ни на мира мутро нагла, проста, лукава, лицемерна и безбожна!!! Всичко около тебе е само терор, тормоз смърт!

 • Да работата с този кмет е много миризлива

  OLAF investigates fraud against the EU budget, corruption and serious misconduct within the European institutions, and develops anti-fraud policy for the European Commission.

 • Ася

  Много ми е странно как си го избират този кмет, то само като го зърнеш как изглежда и е ясно, че този е поредния тарикат без умения и интелектуални възможности, който ще се спука да краде, лъже и естествено да манипулира. Елементарна антропология бе хора ! Той не може да бъде друг, дори да иска, няма как това да стане от природата не може да се избяга. Мутрата му говори сама за себе си, ами вие каде гледате, няма ли умни хора в този град .

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм