Ген. Попов на честването на Военноморските сили

Автор:
Събота, 12 Август 2017 16:20
Ген. Попов на честването на Военноморските сили

Генерал Попов бе сред официалните гости на церемонията по награждаване на военнослужещи и цивилни служители по случай Празника на Военноморските сили във Варна.

Със заповед на областния управител на Варненска област за отлично изпълнение на функционалните задължения и по случай 138-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България отличилите се военни бяха наградени с грамоти и плакет.

По време на официалната церемония народният представител и председателя на Комисията по отбрана генерал Константин Попов връчи на Военноморските сили почетна монета на Народното събрание.

За съпричастност към съхраняване на историята и традициите на военния ни флот, подкрепа за развитието и разпространяването на морската идея и по случай 138 години от създаването на ВМС на Р. България командирът на ВМС контраадмирал Митко Петев удостои с Адмиралтейска грамота г-н Стоян Пасев – областен управител на област Варна, г-н Иван Портних – кмет на град Варна, Негово високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари