Ген. Попов: Изберете хората направили видими неща

Автор:
Четвъртък, 02 Март 2017 06:48
Ген. Попов: Изберете хората направили видими неща

Нека, когато гласуваме да нямаме къса памет и да погледнем назад кой какво е направил досега. ГЕРБ-Раковски - пътища, детски градини, паркове, канализации. Не поравно навсякъде, но се започва отнякъде и се движи напред. Така се работи в цялата страна.

С тези думи водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов се обърна към представители на бизнеса в Раковски.

На форума присъстваха кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова, кметът на Раковски Павел Гуджеров и координаторът на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област подчерта, че в програмата на партията има ясна конкретика, точни стъпки и изпълними неща, както и сериозна воля те да бъдат свършени.

Ген. Константин Попов призова хората да гласуват мъдро, а не емоционално.

Тези избори са изключително важни и ще определят пътя на България през следващите няколко години, каза и кандидатът за народен представител от Раковски Младен Шишков.

Той изброи приоритетите, върху които ще работи - децентрализация на властта, опростяване на закона за устройство на територията, създаване на Строителен кодекс за повишаване качеството на строителството, на черен регистър на некоректните фирми, единна ценова листа при обществените поръчки, справяне с битовите кражби и кражбите на селскостопанска продукция.

Аз гледам на Младен не само като на народен представител, а и като на първия лобист на община Раковски, пошегува се кметът Павел Гуджеров.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари