Георги Стаменов награди победители във фотоконкурс

Автор:
Четвъртък, 12 Октомври 2017 19:32
Една от наградените фотографии Една от наградените фотографии

Кметът на район „Централен" Георги Стаменов посрещна в „Градска художествена галерия" над 80 гости и награди всички участници във фотоконкурса на тема „Защото ме е грижа"
На 12.10.2017 г. от 17 ч. се състоя официалното награждаване на всички участници и победители във фотоконкурса на район „Цетрален" на тема „Защото ме е грижа". Домакин на събитието беше централната изложбената зала на „Градска художествена галерия".

Над 80 гости, сред които служители на Община „Пловдив", районната администрация, заместник-кметове, представители на медиите, участници в конкурса и техните близки се събраха, за да видят печелившите снимки и да поздравят победителите.
„Изключително съм благодарен на всички, които проявиха интерес към конкурса на район „Централен" и се надявам да успеем да задържим вниманието на младите хора и през следващите години.", коментира г-н Стаменов, който връчи грамоти и награди на победителите от 1-во, 2-ро и двете 3-ти места. Те получиха ваучери за велоаксесоари, а поощрителните награди са под формата на ваучери за книги.

Заместник-кметовете Веселин Козарев и Деница Чингарова раздадоха грамоти за участие. 

Гост на събитието беше и фотографът Тодор Ненов, който е част от журито в конкурса.
След награждаването участници и гости се снимаха с Георги Стаменов, който използва повода да поздрави и колегите си по повод Деня на българската община, с който съвпадна награждаването.
Фотоконкурсът на тема „Защото ме е грижа" е част от програмата по случай Европейската седмица на мобилността 2017г. Район „Централен" получи над 60 фотографии от 20 участника в конкурса. Срокът за кандидастване приключи в края на септември 2017 г.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари