Търев, Генов и Радев на Тайната вечеря при Гергов

Автор:
Сряда, 13 Септември 2017 14:02
Търев, Генов и Радев на Тайната вечеря при Гергов

Бизнесменът Атанас Търев, пловдивските депутати Теодора Халачева и Георги Търновалйиски, народният представител от БСП Пловдив област Манол Генов, бившият лидер на социалистите Михаил Миков, ексдепутатът Атанас Мерджанов и шефът на групата червени общински съветници в ОбС Пловдив Николай Радев са били гости на Тайната вечеря на Георги Гергов ден преди традиционния събор на левицата на Копривките.

Както Plovdiv-online писа, председателят на БСП Пловдив област и мажоритарен собственик на Панаира поема курс за сваляне на лидера на левицата Корнелия Нинова, която го извади от националното ръководство на партията.

Това е и прчината Гергов да търси подкрепа от разочаровани и недоволни от Нинова, за да оформят здраво лоби срещу  нея  вътре в самата партия.

Голямата цел била на отчетния конгрес през декември да бъде поискана и гласувана оставката й.

Доживях да чуя Гергов да хвали шефа на Лява автентичност Янаки Стоилов, недоумяват съпартийци промяната на 180 градуса в позицията на мажоритарния собственик на Панаира.

Според информация от Позитано 20 председателят на БСП Корнелия Нинова се е заканила, че оттук-нататък постовете и политическото израстване в БСП ще бъдат табу за всички социалисти, присъствали на фамозната сбирка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • Теофраст

    Търновалийски, Халачева, Радев са за изключване от Партията, а Генов да търси връзки с бай Ставри, ако е вярно това, което изнесоха от Прокуратурата.

  • В. М.

    Българският народ е казал, че на всяко прасе рано или късно му идва коледата.

  • Учуден

    Търев пък какво прави там? И той ли иска да си затвори вратата към бъдещия министър- председател.