Гергов уредил срещата Цацаров - Сашо Дончев

Автор:
Четвъртък, 20 Април 2017 17:52
Гергов уредил срещата Цацаров - Сашо Дончев

Посредник за срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и Сашо Дончев е мажоритарният собственик на Пловдивския панаир и лидер на БСП Пловдив област Георги Гергов, пише  БГНЕС позовавайки се на добре информиран източник.

И обвинител №1, и бизнесмена били заблудени, че инициативата за рандевуто е на другата страна.

Т.е. на Цацаров е било казано, че Дончев иска да се видят, и обратното - на Дончев, че главният прокурор настоява за среща.

Тя се е провела в офиса на Гергов в ЦУМ.

На 11 април заместник-главният прокурор Ася Петрова обяви, че ще търси законността на цените на природния газ, припомня БГНЕС.

Два дни по-късно се появи видеото, в което Дончев казва:

"Бях поканен на среща с главния прокурор преди две седмици да ми каже, че моето поведение започва да става нетърпимо и неприемливо за него, какво е това, че подкрепям "Да България", че моята телевизия BiT, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ... Аз го гледам и го питам какво иска да ми каже", посочва бизнесменът. Освен това изпълнителният директор на "Овергаз" допълва: "Нямам нищо общо с BiT, освен че със Сашо Диков сме карали ски и сме ходили по гаджета. И този нахалник ми казва: "Не смятам, че Вие нямате право да го правите". Моята реакция беше: "Вие какво си въобразявате, аз не ви се обяснявам, а информирам". След като тази институция си позволява да ме заплашва, представете си в какво общество живеем", казва още Дончев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)