4 обвинения са повдигнати срещу танцьорката Габриела

Автор:
Понеделник, 09 Юли 2018 15:10
4 обвинения са повдигнати срещу танцьорката Габриела

4 обвинения е повдигнала прокуратурата срещу танцьорка Габриела Медарова /21/, която потроши 10 коли в компрлекс Оазис в Кючук Париж, а след това разкървави носа на студентка в нощен клуб Мегами.

Двете досъдебни производства срещу нея са обединени в едно. Обвиненията срещу нея са четири. Двете са за употреба на алкохол и дрога на 15 април, когато блъсна с джипа на  приятеля си 10 паркирани коли.

Другото обвинение е, че е причинила значителни материални щети, а четвъртото - за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Максималният законов срок за престоя на Габриела в ареста изтича на 22 юли.

Питайте прокуратурата. С този лаконичен отговор адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски отговори на въпрос на Plovdiv-online ще бъде ли освободена тя тогава.

Преди няколко дни Габриела отново е обжалвала мярката си за неотклонение, заради удара в лицето на студентка от Пловдивския университет, но отново е била оставена зад решетките.

Мотивите на магистратите са, че поведението на Габриела Медарова е опасно за обществото, тъй като тя е извършила двете престъпления в много кратък период. 

Студентката признава, че пийнала водка в нощта преди фаталния 15 април, защото са разстроила – шефовете й в нощния клуб не са й платили и са я глобили със 100 лева.

Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си. Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия.

За разкървавения нос на връстницата си казва, че го без да иска ръката й се подхлъзнала от вратата на тоалетната, тъй като й станало лошо. 

На 22 юли прокуратурата ще прецени дали да иска нова мярка за неотклонение задържане под стража или да я пусне срещу парична гаранция, подписка или домашен арест.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм