Кметът Иван Тотев посрещна Стинг на Античния

Автор:
Вторник, 19 Юни 2018 17:07
Кметът Иван Тотев посрещна Стинг на Античния

Искрените си впечатления от Пловдив и Античния театър сподели с кмета Иван Тотев световноизвестната звезда Стинг. Двамата разговаряха часове преди концерта му тази вечер.

Античният театър е готов да посрещне многобройната публика, а музикантите вече усилено репетират.
Кметът Иван Тотев разказа за историята на Античния театър и древната сцена, на която Стинг ще пее две поредни вечери – днес и утре от 20.00 часа. Мястото за концертите е избрано лично от Стинг.
Той получи като подарък тениски с логото на Европейска столица на културата 2019. На срещата присъства и изпълнителният директор на фондация „Пловдив 2019“ Кирил Велчев.
На концерта Стинг ще пее заедно с Шаги, двамата ще изпълнят песни от съвместния си албум 44/876, който излезе на 20-ти април. Феновете на Стинг в България ще имат изключителното удоволствие да чуят хитовете му в един брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър.
Двата концерта в Пловдив са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития за 2018 година.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • Полека с преустройствата

    Кметът и организаторите да внимават = АНТИЧНИЯТ НЯМА НЕОГРАНИЧЕНИ ЯКОСТИ да понася преустройства, устройства, хорца / маршове и децибели и вибрации до ... спукване

  • Opera Open = ANTI Opera! Елитарно, а не простонародно изкуство!

    Данъкоплатците скъпо-прескъпо построихме ГДК, турнаха му букви човешки ръст БОРИС ХРИСТОВ и бронзово чучело на ОПЕРЕН ПЕВЕЦ в ролята на Франкенщайн = пък сега хем от една страна драпат да им дарим ТЕРЕН за "опера", после за "балет" или ЦИРК; а от друга страна ни карат 2000 години по-късно да сплескваме задна анатомия на каменни седалки под КОМАРИ без ТОАЛЕТНИ, вместо в комфорт. Пари да ми дават = БЕЗ МЕН. Аз разбирам от опера, тя е ЗАТВОРЕНА, а не "OPEN".

  • Боц

    И от кога прасе разбира от кладенчева вода, молим?!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм