Габриела пак в ареста: разкървави носа на студентка

Автор:
Понеделник, 14 Май 2018 15:01
Габриела пак в ареста: разкървави носа на студентка

Танцьорката в нощни клубове Габриела Медарова, която пияна и напушена блъсна 10 коли до комплекс Оазис, пак се развихри.

Девойката, която плака в съда и умолямаше да се прибере в къщи, сега разкървавила носа на студентка от ПУ Паисий Хилендарски.

В ранните часове на 11-ти май Катя Андреева от Пловдив празнувала рожден ден със свои приятели в нощен клуб „Мегами“ в Пловдив.

Около 02.50 часа отишла до тоалетната в заведението и на излизане Габриела й нанесла удар с юмрук в лицето в присъствието на очевидци.

Момичето паднало на земята, а от носа му потекла кръв.

Габриела Медарова  е задържана за 24 часа, се съобщава от прокуратурата. 

Районна прокуратура - Пловдив разпореди провеждането на бързо производство относно нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди – престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. с чл. 130, ал. 2 от НК.

То трябва да приключи до 14 дни.

По делото предстои установяване и разпити на всички очевидци на инцидента, изготвяне на медицинска експертиза относно вида на нанесената на пострадалата телесна повреда и механизма за причиняването й.

За престъплението по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. с чл. 130, ал. 2 от НК законът предвижда наказание до една година лишаване от свобода или пробация.

Работата по случая продължава.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм