Заседание на УС на Дружеството на писателите

Автор:
Понеделник, 19 Юни 2017 06:41
Заседание на УС на Дружеството на писателите

Управителният съвет на Дружество на писателите - Пловдив, ще проведе първото си заседание днес след като в Пловдивския Окръжен съд бяха вписани промените в ръководството в края на миналата седмица.

Plovdiv-online ще дава пълна публична информация за решенията на УС на Дружеството пред членовете му, писателската общност в Пловдив, и разбира се - читателите, почитатели на литературата, сътворявана в най-древния жив град в Европа.

Ето и Дневният ред на заседанието на УС днес:

Заседание на УС на Дружество на писателите – Пловдив на 19.06.2017 г.

Предложение за Дневен ред

1. Представяне на Съдебното решение за вписване на нови обстоятелства в Дружество на писателите – Пловдив, от Окръжен съд.

2. Разкриване на нова банкова сметка на Дружество на писателите – Пловдив.

3. Събиране и комплектоване на архива на Дружество на писателите – Пловдив.

4. Разпределяне на ресорите на членовете на Управителния съвет на Дружество на писателите – Пловдив.

5. Определяне на граждански договор за счетоводител на Дружество на писателите – Пловдив след събиране на пълна информация за наличността в настоящата банкова сметка на сдружението.

6. Актуализация на списъка с членове на Дружество на писателите – Пловдив на база Устава на сдружението, който предвижда задължително плащане на минимален членски внос от 1 лев месечно – 12 лева годишно.

7. Обсъждане на идеята поета и драматурга Петър Анастасов да бъде предложен за Почетен председател на Дружество на писателите – Пловдив и удостоен със званието Почетен гражданин на Пловдив, второто във връзка и със 75-годишния му юбилей през октомври 2017.

8. Прием на нови членове на Дружество на писателите – Пловдив.

9. Обсъждане на възможността за издаване на годишни членски карти на всички редовни членове на Дружество на писателите – Пловдив.

10. Набиране на идейни предложения за кандидатстване по Културния календар за 2018 г. на Община Пловдив.

11. Стартиране на кампания за дарителство от бизнеса на Дружество на писателите – Пловдив, по банковата сметка на сдружението.

12. Обсъждане на възможността за ежегодна критическа оценка-анализ на книгите на членовете на Дружество на писателите – Пловдив, излезли през годината.

13. Годишни награди на Дружество на писателите – Пловдив.

14. Обсъждане на въпроса за временна база на Дружество на писателите – Пловдив.

15. Гласуване на възможността за еднократно подпомагане на болни членове на Дружество на писателите – Пловдив, при финансова възможност.

16. Разни.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари