Госпожа Опера представя Севилския бръснар за деца

Автор:
Сряда, 19 Април 2017 11:56
Госпожа Опера представя Севилския бръснар за деца

Госпожа Опера подготвя поредната премиера за деца – комичната опера „Севилският бръснар" от Росини на 22 април в Дом на културата от 17 часа.

Малчуганите ще се забавляват с историята за остроумния Фигаро под формата на игра, заедно със самите певци-актьори. Поднесените избрани популярни музикални номера следват сюжета на произведението.

Малките зрители ще са настанени на самата сцена, където ще преживеят страшна буря и много весели случки, ще участват и в танцови миниатюри с артистите. Режисьор на спектакъла e Славчо Николов, художник на декора – Александър Гьошев, хореограф - Ромина Славова, а диригент е Константин Добройков. В спектакъла участват Станислава Момекова, Евгений Арабаджиев, Михаил Пулиев, Николай Бачев, Марк Фаулър, Благовеста Костадинова и др. Клавирен съпровод: Росица Димова и Ралица Ботева.

„Севилският бръснар" се изпълнява на български език и е подходящ за деца над 4 години. Билети за "Севилският бръснар" за деца се продават на касата в Дом на културата и в Билетен център пред Общината!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари