Бомбето Радев

Автор:
Петък, 16 Юни 2017 15:53
Бомбето Радев

В казармата на новобранците се вика бомбета.

Президентът Радев, разбира се, е висш военен, обаче е бомбе в политиката.

Дюлгерите под бомбе разбират друго - да ти турят срязана шапка в комина, така че хем уж да дърпа пушека, хем да го връща обратно.

Та и двата варианта за бомбе прилягат на петия български президент.

Пушекът от случая "Узунов" ще окадява резиденцията в Банкя до края на мандата.

Със закучването да освободи съветника си и бивш служебен вътрешен министър, Радев си скрои такава шапка, дето и най-големите шивачи в политиката нямаше да му измислят.

С две думи, петият български президент и посмъртно няма да види Обетованите земи.

Това, разбира се, е най-малкото.

Рискува да не види и Вашингтон, и Москва, и Брюксел. И то заради един инат.

Честно казано, тия истории с обличането ала Хитлер са си ролева игра, разбира се. Само, че като веднъж си теглил делителната линия, не може после да я преместваш 5-10-500 метра.

5-10-500 години, така е Радев.

Десет пъти мери, един път сечи.

А не обратното.

Да не говорим, че подобен двоен аршин в политиката досега не беше показвал нито един от предшествениците на Радев - и то в началото на мандата.

Но Show Must Go On! - с бомбе или без бомбе.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • Жан

  На Радев му стои добре бомбето.Напомня на Тодор Колев от филма "Господин за един ден ".

 • А?

  За ролевия мутропожарникаропростак нещо да кажеш, бе Баев?!

 • г-жа Бандерова

  Г-н Плевнялиев беше цилиндър-като моя приятел Уинстън!Хвала!

 • читател

  Бомбето Радев в действие, изключително тъпо действие: клоун летящ на МИГ и надяващ се да стане шофьор на Грипен. Смях, да те направи за смях Ненчев - това е постижение!!!

 • читател

  Бомбето Радев отново в тотална ПР идиотщина. https://static.nova.bg/public/pics/nova/news/980x551_1499341347.jpg, очевидно сготвен за пореден път абсурдно от жена му - ген. Деси. На всичко отгоре "мачото" Радев си сложи и пояс като дете - сакън да не глътне вода.
  В БСП продължават уникалната серия ПР гафове, започнала още с черно-белия трамвай с Ламбо и Сергей, закарал ги до нищото, конникът без глава - Мадам Лъжа от последните избори, също закарала БСП в нищото и сега за завършек бомбето Радев, качен на лодка сред бурни води с единствената цел да не се удави. А иначе символиката на тази ПР идиотщина е: че мястото на пристигане зависи от реката, а не от бомбето Радев, гребящ в опит да не глътне вода като роб в галера.
  Генерал Деси очевидно нищо не разбира от ПР... По-добре да се занимава с гейовете, там и е силата и да престане да командва бомбето Радев - става клоун... А беше време когато беше генерал-летец със шлем.
  ПС А днес в НС за пореден път му спукаха лодката... Този път из избора на генерали, ама бомбето Радев явно вече се е специализирал в подбора и на други клоуни в цирка.

 • ТОТО

  БАЕВ ТИ ДА НЕ СИ ЧИТАТЕЛЯ .КАЖИ СИ ЧЕСТНО.

 • читател

  отговори на: ТОТО

  ТОТО, ти да не си Соколов, подлогата на др. Гергов от баталясалия Панаир? Може и да излъжеш като дърт циганин, или да мълчиш като комунист...

 • До тотото (не е г-н Баев)

  С просташките си съждения ми приличаш на някой. Да не си президента?