Борисов се срещна с гръцки бизнесмени в Пловдив /снимки/

Автор:
Четвъртък, 21 Юни 2018 13:32
Борисов се срещна с гръцки бизнесмени в Пловдив /снимки/

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с представители на гръцкия бизнес в рамките на двудневния Пловдивски икономически форум, който започва днес. 

Гръцките инвеститори имат интерес да пренасочат нови капитали към България, подчертаха представители на 10 големи компании от южната ни съседка. Те благодариха на българското правителство и на премиера Борисов за стабилната инвеститорска среда в страната, като посочиха че България е привлекателна за бизнеса с нискитете си данъци и добрите финансови показатели, които отчита.

“България е стабилна, гръцките инвестиции масово идват тук, защото е сигурно за парите, които се влагат”, беше подчертано от представителите на гръцкия бизнес.

По време на разговорите бяха обсъдени и теми, свързани с банковата стабилност и данъчната политика на правителството.

Пловдивски икономически форум се откри днес. Инициатори са Центърът за либерални стратегии, община Пловдив и Делфийския икономически форум.

Темите са възможностите за икономически растеж, как България да се възползва максимално от членството си в ЕС, опитът на Гърция и други държави от ЕС за преодоляване на икономически кризи и др..

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Тай е

  Къде е Зико, избраният от Борисов за следващ кмет на Пловдив?

 • читател

  отговори на: Тай е

  Пловдивската Цецка за кмет?!?:):):) Резултатът ще е като на оригинала. Всъщност днес ЦЦ съобщи имената на кметовете на ГЕРБ, които ще бъдат номинирани през 2019 и Тотев беше сред тях. Друг въпрос е, че окончателното решение трябва да се вземе в зависимост от представянето на Пловдив като европейска културна столица ( А ПАРТИЗАНИТЕ И ВСЯКАКВИ "ДА"КАЩИ ОТРЕПКИ ЩЕ ПРАВЯТ САБОТАЖИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР), но независимо от това НОМИНАЦИЯТА НА ПЛОВДИВСКАТА ЦЕЦКА БИ ОЗНАЧАВАЛО СИГУРНА ЗАГУБА НА ГЕРБ.
  Да не забравяме, че скоро бе преустановено делето по Зоокъта срещу кмета Тотев по доноси организирани от пловдивската Цецка, чрез бивша кметица на район Запад - Желязкова. http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/jeliazkova_zapaden3.JPG

 • Зику

  отговори на: читател

  https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiezZuTmOXbAhWC0xQKHdPeD_AQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fpodtepeto.com%2Fpod-nebeto%2Fvinariia-trgna-kato-predizborno-defile%2F&psig=AOvVaw2urTawdX0YtmaFfCLGHpch&ust=1529685239459114
  Наздраве!

 • ТОТО

  отговори на: читател

  МНОГО СИ ПРОСТО ЧИТАТЕЛЧЕ.

 • Джесика

  Искаме си Славчо Атанасов за кмет! По негово време градът ни достигна най-голям напредък! Стига с този какаванин Тотев! Омръзна и на комарите в Пловдив! ;)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм