Тотев: Анка може да е всеки от нас, но Господ вижда всичко!

Автор:
Понеделник, 12 Февруари 2018 12:36
Тотев: Анка може да е всеки от нас, но Господ вижда всичко!

За проекта за реновиране на площад Централен има жалби от Анка.

Това констатира кметът Иван Тотев при завръщането си от Щатите.

Припомняме, че фирмата Ремс строй на ромката Анка Ангелова подаде жалба в Комисията за защита на конкуренцията в последния възможен ден за прием на оферти за площада.

По същия начин тя блокира и галерията на ул. Гладстон и други ключови за Пловдив проекти в културата.

Нямайте никакви съмнения, че Анка може да е всеки един от нас, да върви по Главната, да е учител, адвокат, участник в управлението на Пловдив, предупреди градоначалникът.

Все пак идвам от молитвена закуска и това е една трудност, коментира Тотев.

Господ праща предизвикателства на хората, които обича, заключи той.

Ако Анка, която и да е тя, мисли, че ще саботира проекта за Европейска столица на културата - това няма да стане.

Ако някой смята, че по този начин могат да се спечелят избори – това не е честно към пловдивчани.

Господ вижда всичко, заключи кметът на Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • пловдивчанин

  Е, написаха им коя е овчарката, написаха от кои е купила и за какви пари фирмата, какво още да напишат на българската прокуратура!!! Цацаров, къде си бе?!?

 • Мишев

  "Все пак идвам от молитвена закуска и това е една трудност, коментира Тотев." - И какво печели град Пловдив от вашата "молитвена закуска"? Реститути през това време заградиха част от площада, а овчарката Анка блокира ремонта, който при всички случаи нямаше да свърши до 2019 г.

 • Филебар

  Анка е Славчо Атанасов, не го ли разбрахте вече. Човечеца си иска отново да кацне като кмет на Пловдив, но няма да му се получи, защото "пловдивчанин трева не пасе".

 • читател

  Добре, де кметът може ли да е толкова заспал, че да не е проверил и издирил досега циганката Анка, включително и с частни детективи?!? Да е завел насрещни дела за умишленото бавене на реконструкцията и обновяването на Пловдив и т.н. В предишни статии май тук бяха намерене предишните собственици на фирмата на циганката Анка - единият помак
  от разложко... В основата на саботажа срещу Пловдив, 100% ще са битови отпадъци... И то, много миризливи.

 • читател

  Освен това, бях дал кардинално решение на саботажи тип циганка Анка - просто законово да се вдигне държавната такса като висок процент от жаления интерес - 10-20%, които автоматично жалещата фирма губи, ако жалбата й бъде отхвърлена и призната за неоснователна. Не е много трудно да се блокират циганско-пролетарски номера. Още повече зад тях очевидно стоят хора с пари, които няма да си дадат парите на държавата толкова лесно - все пак не са циганки Анки, а най-вероятно адвокати-политически отрепки, жалки опозиционни маргинали или просто професионални-саботьори... Същите правила трябва да се приложат и за екоидиотите, които незабавно ще спрат с екорекета си, като загубят 10 дела. И държавата им прибере зелените грантове.

 • читател

  Май на В. Симеонов, трябва лично да му се пратят тези предложения... Скоро Патриотите и ГЕРБ внесоха предложения за промяна в закона за горите, с които облекчават процедурити по разрешителни за изграждане на интфрасктуктура, с което ще намалят зеления рекет на екоидиотите.

 • слушател

  Някой много го боли зъб.... Голям вой за нещо съвсем естествено. Като е направена процедурата нескопосано, в полза на някоя фирма, е нормално да се обжалва.... Защо не погледнете какви са условията на тези обществени поръчки, методиката за оценка, и всичко ще стане ясно.... Не Славчо Атанасов е виновен. Виновен е тоя който е подготвил така поръчките.... а той е същият, който *направи* и Зоологическата градина, и санирането.... Май там е заровено кучето....

 • Дай Боже

  Ако имаше Господ, мамин до сега трябваше да е в затвора. Правораздаването услужливо си затваря очите!

 • Отец Паисий

  А Господ дали вижда как измами на два пъти пловдивчани за да станеш кмет. Как пипна изборите, и ти ги нагласиха в твоя полза, без да си ги спечелил. Смяташ, че това Господ не го вижда ли? Елементарно, Иванчо. Очевидно нямаш страх от Бога.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм