К. Димитров отличава най-красивите градинки

Автор:
Четвъртък, 01 Юни 2017 12:59

Кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров днес връчи грамота и подаръци на жителите на блок 196 вход А, които поддържат градинката пред блока. Зеленият оазис там стана победител за месец май в конкурса „Цветен кът“, обявен от районната администрация.

Всеки месец три предблокови градинки в „Тракия“ ще бъдат отличавани  с цел да се стимулират гражданите, които проявяват инициатива и с любов и грижи превръщат пространствата пред домовете си в прекрасни места, обясни идеята на своеобразното състезание районният кмет Костадин Димитров.

Той връчи наградите на Теодор Халачев от вх. А на блок 196, който обясни, че заедно с негови съседи са изграждали градинката в продължение на година. Освен добре поддържан райграс тя радва жителите с красиви рози, японски вишни, лавандула и други растения.

Този месец победителите получиха пейка, градински инструменти, препарати, семена и разсад,  осигурени от строителен хипермаркет „Алати“.

Различни магазини в града са се ангажирали всеки месец да осигуряват награди за конкурса в „Тракия“.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • бл.322. вх.В

  Оправи предблоковото пространство, Бе! Няма да спрем! Харчиш наши пари! Анадън му?!

 • Не за първи път Ви пиша

  Г-н Баев, тъй като не знам как да стана "АЗ репортерът", затова пиша под следния пост. Преди две години ПОМОЛИХМЕ кмета на ж.р "Тракия" К. Димитров да приведе във функционалност/разбирай асфалтиране/ бл. 322, вх.В. Насипаха асфалтов трошляк. Вседствие изсъхнаха три акации, които ние сме ги засаждали преди 20 години. Днес дойдоха някакви примати от паркове и градини и ги отрязоха. Прибраха си дръвцата най-безцеремонно. Дори не ги оставиха на хорица, които няма с какво да се топлят през зимата. Снимах ги с телефона. Да видите наглост. Вероятно ще скриете коментара, но "суджущината"/ разбирай простащината/ е в пълен ход. Готов съм да ви предоставя видео! Не ми се занимава със съдебна система. И там е същата....

 • Не за първи път Ви пиша

  П.С. "Господари на ефира" ще го пуснат веднага! Казвам Ви на Вас, да "сезирате кмеЯ", иначе ще стане общодържавно достояние! Искаме трайно решение на свинщината пред входа!

 • Лесовъд

  Като е отсякъл три дървета, да посади наесен тридесетина и тогава да се стнима кметчето!