4 нови къта за игра в ДЯ Палечка в Северен

Автор:
Четвъртък, 01 Юни 2017 12:28

По повод 1 юни – ден на детето, администрацията на Район “Северен” в лицето на заместник-кмета Калоян Георгиев, секретаря на района Десислава Йорданова и мл. експерт “Здравеопазване” Иван Дългъчев гостуваха на тържеството на децата от ДЯ “Палечка” с директор Росица Стайкова.

Официални гости на събитието бяха също и г-жа Юлия Стоянова – директор дирекция “Общинска икономика и здравеопазване” към Община Пловдив и г-н Николай Енев – гл. инспектор “ТДОПЗ” към Община Пловдив.

Малчуганите бяха подготвили чудна програма като показаха своите знания и умения с изпълнението на стихчета, песнички, танци и приказни етюди.

На пъстро украсената сцена на двора на детското заведение гостите се насладиха на танца на пчеличката, танца на калинките, съчетанието с ленти на малките гимнастички от детската ясла и още много други изпълнения.

От администрацията на района увериха, че през новата учебна година дечицата ще се радват на нови придобивки в двора. Ще бъдат изградени 4 нови къта за игра с ударопоглъщаща настилка.

Закупени са вече 4 броя детски съоръжения за игра и 4 броя пружинни клатушки.

Също така ще бъдат подменени старите легла и непромокаемите дюшеци с чисто нови.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)