Грандиозен концерт в ДГ Космонавт за юбилея

Автор:
Понеделник, 22 Май 2017 10:33

Инж. Ральо Ралев, кмет на район „Северен", стана скъп гост на голямото празненство, организирано от ДГ „Космонавт" по случай 45 години от създаването на детското заведение – предпочитано място за отглеждане и възпитание на децата от кв.Гагарин. Зала „Строител" се оказа тясна, за да побере 300-те възпитаници и техните родители, 43-ма педагози и служители на най-голямото детско заведение в района. Щастливото множество посрещна с овации директора на градината Слава Антова, която с обич поздрави малките си питомци, техните учители и лелки, семействата им за това, че заедно творят историята на ДГ „Космонавт", доказала своя авторитет на водещо звено в предучилищното образование на Пловдив.

Инж. Р.Ралев с вълнуващи думи се присъедини към поздравите и адмирациите за работата, която учителите и персоналът с пълна отдаденост и огромно търпение осъществяват в институцията. И новоизградената сграда на градината, работеща вече пета години в полза на гражданите на „Северен", и шестте модерно оборудвани детски площадки са доказателство за изключително успешната работа между детското заведение и районното кметство. Неоспоримо доказателство за високата оценка, която дава за партньорството с детската градина, бе връченият от инж.Р.Ралев Почетен знак на Кмета на район „Северен" на директора, а чрез него и на целия екип от професионалисти на ДГ „Космонавт".

Грандиозният концерт послание „С много любов" даде възможност на 11 групи възпитаници на детското заведение – от още несигурно пристъпващите най-малки деца до големите шестгодишни бъдещи първолаци – да станат пълновластни господари на сцената. Тя беше превърната в приказно царство Космонавтия, където малките чаровници пяха, танцуваха и се забавляваха за радост на стотиците зрители. След два часа вълшебни преживявания „Химн на децата" събра на финала щастливите космонавтчета и техните учители, а възторжената публика дълго ги съпровождаше с аплодисменти.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари