Късо кино във Фарго /програма/

Автор:
Понеделник, 19 Юни 2017 12:45
Късо кино във Фарго /програма/

КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО е инициатива на Arteria Films Ltd., съвместно с Клуб "Фарго" в "Лъки" - Дом на киното и Община Пловдив. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2017 година.

По програма, всеки първи и трети четвъртък от месеца в клуб „Фарго" се представя тематично подбрана селекция от български късометражни филми. В деня на прожекцията за среща с публиката гостуват авторите и част от актьорите, за да разкажат за създаването на филмите си и за предизвикателствата пред българското късометражно кино.

На 22 юни 2017 г., четвъртък, от 19:30 часа в Club Fargo с ВХОД СВОБОДЕН предстои прожекцията на 3 филма на режисьорката Розалия Димитрова.

Казват, че всеки режисьор има свой собствен глас, избира своите теми, намира своите герои. Очарователната Розалия Димитрова избира най-колоритните персонажи и разказва историите им така, че да ги помним.

НИКОЛА МИХОВ
България, 17 мин.
Никола Михов, е история за един цветен младеж от нашето съвремие. Зад неангажиращия вид и семпло поведение прозира артист от световна класа. Наградите от Париж, Берлин и Лондон са само малка част от антуража му. Но основното качество си остава умението му да разказва с картини живота, такъв какъвто е.
Продуцентска компания: Pink Sheep Think ltd.
Продуценти: Розалия Димитрова, Кеворк Асланян
Режисьор: Розалия Димитрова
Звук: Ненко Милев
Монтаж: Кеворк Асланян
Звуков Монтаж: Ники Кръстев
Саунд дизайн: Михаил Дичев
Музика Георги Георгиев (майката)

ТАЛАНТИ
България, 19 мин.
Пенсиониран шампион по бокс, тренира две момичета в разпадаща се спортна зала в Лом. Те не разполагат с пари, но имат воля. Тяхната борба не е за реалността, тя е за мечтите.
Режисьор: Розалия Димитрова
Оператор: Добрин Кашавелов
2ра камера: Микаел Стефанов
Асистент: Тодор Кашавелов
Монтаж: Зорница Блянгова
Грейд: Веселин Христов
Саунд микс: Ненко Милев
УЧАСТВАТ: Славчо Илиев, Габриела Димитрова, Симона Симеонова

ВОДА
България / 2010 / 1min
Режисьор: Розалия Димитрова
Сценарист: Данаил Ненчев
Малко момче е изправено пред избор. Това са дилемите, с които се сблъскваме всеки Божи ден. Аз или Ти? Последиците обвързват всички.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари