„Радев и Синове” стартира проект по Енергийна ефективност

Автор:
Петък, 09 Февруари 2018 15:43
„Радев и Синове” стартира проект по Енергийна ефективност

На 20.11.2017 г. Радев и Синове ЕООД стартира изпълнението на проект „Внедряване на мерки за енергийна ефективност в Радев и Синове ЕООД, с. Граф Игнатиево“, административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-3.001-0288-C01.

Радев и Синове ЕООД е производител на осветителни тела с приложение в промишлеността, бита, градината и парка. Проектът включва дейности, насочени към реализирането на комплекс от инвестиции за разширяване на капацитета на съществуващ стопански обект и повишаване на енергийната ефективност в предприятието. В съответствие с препоръките от извършеното обследване за енергийна ефективност за нуждите на проекта, се предвиждат за изпълнение 3 енергийно ефктивни мерки, които ще се реализират в производствената база на фирмата, находяща се в с. Граф Игнатиево, област Пловдив:

- Подмяна на машина за плазмено рязане с машина за лазерно рязане;
- Подмяна на оборудване за производство на корпуси за осветителни тела, чрез закупуване на цифрова машина за огъване на корпуси;
- Подмяна на оборудване за боядисване на осветителни тела и профили, чрез закупуване на автоматизирана технологична линия за прахово боядисване на осветителни тела и профили.

В тази връзка, каним всички заинтересовани лица, партньори и клиенти на фирмата на Информационен ден за представяне целите на проекта и очакваните резултати от реализацията му. Мероприятието ще се проведе в производствената база на Дружеството в с. Граф Игнатиево, на 13.02.2018 г. от 12:00 часа. Вход – свободен. Заповядайте!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм