Община Пловдив дава приз за местен туризъм

Автор:
Четвъртък, 20 Април 2017 12:52
Община Пловдив дава приз за местен туризъм

Официалната церемония по връчване на годишните награди в туризма на Община Пловдив за 2016 година ще се състои в четвъртък, 27 април 2017 г., от 19:00 часа в хотел Holiday Inn - Пловдив.

В рамките на събитието ще бъдат отличени представители на туристическия бранш в следните пет категории: „Най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив“, „Най-оригинално събитие в областта на туризма в град Пловдив“, „Най-висока заетост на легловата база “ - места за настаняване клас А , „Най-висока заетост на легловата база“ - места за настаняване клас Б и „Любимо заведение в Пловдив“. Резултатите от надпреварата са вече известни.

Припомняме, че в категориите „Най-оригинално събитие в областта на туризма в град Пловдив“ и „Любимо заведение“ излъчването на победителите се осъществи посредством анкетни проучвания и онлайн гласуване на гражданите, които приключиха на 31 март 2017 година.

В категории „Най-висока заетост на легловата база от клас А“ и „Най-висока заетост на легловата база от клас Б“ победителите са определени на база статистическите данни за реализирани нощувки, предоставени от Националния статистически институт (НСИ).

Експертна комисия от Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив излъчи победителите в категория „Най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив“ на база подадени кандидатури. Ще бъдат поощрени най-добрите практики в туристическата дейност за града, както и ползотворните партньорства между бизнеса и местната власт. Входът е с покани.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари