Сряда, 13 Декември 2017

adss

A+ R A-

Победителите във фото конкурса на Централен

Вторник, 10 Октомври 2017 11:51 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Фотоконкурсът на район „Централен" приключва с награждаване в Градската художествена галерия на 12.10.2017г.
Районният кмет Георги Стаменов кани всички участници в конкурса, администрация, оценители и граждани на чаша вино.

Датата съвпада с Деня на българската община.

На 12.10.2017 г. (четвъртък) от 17.00ч. в централната сграда на Градска художествена галерия на ул. „Княз Александър I-ви" 15 ще се състои награждаването на победителите от фотоконкурса на тема „Защото ме е грижа", който район „Централен" – Община Пловдив проведе през месец септември. Георги Стаменов ще представи всички снимки, взели участие в конкурса и ще награди печелившите. Тъй като датата съвпада и с Деня на българската община, районният кмет кани и своите колеги от администрацията на чаша вино в артистичната среда на Градска художествена галерия.

На 4.10.2017г. оценителите на конкурса, сред които и пловдивският фотограф Тодор Ненов, единодушно избраха победителите, които ще получат ваучери за велоаксесоари:
1. Място: Никола Шивачев
2. Място: Дана Цветкова
3. Място: Ана Илиева
4. Място: Атанас Каракашев
Поощрителни награди от организаторите под формата на ваучери за книги ще бъдат връчени на: Константин Георгиев, Силвия Каванозова, Александър Карамфилов, Денислав Михайлов. Всички участници във фотоконкурса ще получат от г-н Стаменов грамоти. „Защото ме е грижа" приключи в края на септември 2017г. и привлече над 50 снимки и 20 участника. Конкурсът е част от Международната седмица на мобилността 2017г. Район „Централен" благодари на Градска художествена галерия за партньорството.

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required