Сряда, 22 Ноември 2017

adss

A+ R A-

Търев, Генов и Радев на Тайната вечеря при Гергов

Бизнесменът Атанас Търев, пловдивските депутати Теодора Халачева и Георги Търновалйиски, народният представител от БСП Пловдив област Манол Генов, бившият лидер на социалистите Михаил Миков, ексдепутатът Атанас Мерджанов и шефът на групата червени общински съветници в ОбС Пловдив Николай Радев са били гости на Тайната вечеря на Георги Гергов ден преди традиционния събор на левицата на Копривките.

Както Plovdiv-online писа, председателят на БСП Пловдив област и мажоритарен собственик на Панаира поема курс за сваляне на лидера на левицата Корнелия Нинова, която го извади от националното ръководство на партията.

Това е и прчината Гергов да търси подкрепа от разочаровани и недоволни от Нинова, за да оформят здраво лоби срещу  нея  вътре в самата партия.

Голямата цел била на отчетния конгрес през декември да бъде поискана и гласувана оставката й.

Доживях да чуя Гергов да хвали шефа на Лява автентичност Янаки Стоилов, недоумяват съпартийци промяната на 180 градуса в позицията на мажоритарния собственик на Панаира.

Според информация от Позитано 20 председателят на БСП Корнелия Нинова се е заканила, че оттук-нататък постовете и политическото израстване в БСП ще бъдат табу за всички социалисти, присъствали на фамозната сбирка.Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required