Четвъртък, 23 Ноември 2017

adss

A+ R A-

Затварят от Коматевско шосе до Остромилски път

Понеделник, 17 Юли 2017 17:54 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

От вторник 18-ти юли до началото на август се затваря за преминаване на автомобили участъка на ул. "Коматевско шосе" от Филкаб до ул. „Остромилски път" във връзка с извършването на предвидените по проект строително-ремонтни работи.

В упоменатия участък през следващите двайсет дни ще бъде извършено профилиране на пътната част, насипване в няколко пласта на трошено-каменна настилка, уплътняването и с цел достигане на проектните параметри и полагане на биндер. С оглед, че на обекта ще работи едрогабаритна строителна техника и цел осигуряване на безопасна работна среда движението на моторни превозна средства извън работните ще бъде преустановено.

Участъка от Филкаб е с дължина от 440 метра и с него ще се достигне до кръстовището с ул. „Остромилски път", където трябва да се привърже Коматевско шосе.

От фирмата изпълнител и от администрацията на община Пловдив, район Южен призовават всички, които ползват Коматевско шосе в този участък, през посочения период да използват обходния маршрут през ул. „Димитър Талев" и ул."Остромилски път".

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required