Понеделник, 11 Декември 2017

adss

A+ R A-

Награждават най-добрите млади предприемачи

Понеделник, 20 Март 2017 14:54 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

На 21.03.2017 год. (вторник) от 19:00 часа, в зала „Пловдив" на Гранд Хотел „Пловдив" ще се проведе церемония по награждаване на участниците в VIІI-то издание на конкурса „Най-добър млад предприемач на град Пловдив". В тазгодишната надпревара участие взеха общо 15 младежи.
На първи етап кандидатите представиха пред 14-членно жури предложенията си за развитие на бизнес на територията на град Пловдив. Авторите на най-високо оценените бизнес идеи защитиха пред комисията бизнеса си и демонстрираха уменията си и на втори етап.
По време на церемонията най-добрите бизнеси ще бъдат отличени, а авторите им наградени както с парични, така и с предметни награди. По традиция класираният на І-място ще получи голямата награда в надпреварата - 7 000 лева и титлата Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив. Заелият ІІ-ро място ще бъде награден с 4 000 лева и участниците на двете трети места ще спечелят капитал от по 2 000 лева, за да подпомогнат бизнеса си.
И тази година отличия ще бъдат присъдени и от представители на най-голямата радиогрупа - Communicorp Group България, както и от Международен образователен център „Леонардо да Вични".
Предметни награди от спонсорите на конкурса Рефан България, Издателска къща „Хермес" и Нестле България АД, са осигурени за всички участници в надпреварата. Община Пловдив също ще подари утешителни награди на всички автори на бизнес планове.

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required