Сряда, 13 Декември 2017

adss

A+ R A-

270 участници в детски песенен конкурс

Сряда, 11 Октомври 2017 13:47 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Близо 300 участници посреща десетия юбилеен конкурс ''С песен и обич творим добро" в Пловдив

Над 270 участника ще събере десетото юбилейно издание на тридневния международен конкурс за детско-юношеско творчество ''С песен и обич творим добро", който започва в Пловдив от петък, 13 октомври.

Събитието е организирано отново от ДВФ "Омайниче", Община Пловдив и Военен клуб – Пловдив. „Главният виновник" за случването на конкурса е Таня Орманова - създател и ръководител на детската вокална формация.

''С песен и обич творим добро" ще даде сцена за изява на смели, млади таланти до 19-годишна възраст от цялата страна в красивия и древен Пловдив, избран за Европейска столица на културата през 2019 г. Куп грамоти, медали, награди и подаръци очакват всички участници и художествени ръководители, а за лауреатите са предвидени дипломи, плакети и парични награди", разказа Орманова.

Тази година конкурсът е посветен на 10 години от създаването на вокална група „Бон Мин" при Комплекса за социални услуги Олга Скобелева. На тържествения концерт, който ще се състои тази вечер от 19 часа, ще участват младежи, които са във вокалната формация от създаването й от Мария Топчиева.

Удоволствието да присъждат наградите ще имат отбрано детско жури от ДВФ "Омайниче" и професионално, безпристрастно и отдадено на децата и песента жури в състав - Ваня Костова, Мими Иванова и Невена Пейкова.

Конкурсната програма ще продължи три дни, а заключителният концерт и връчването на наградите ще е в неделя, 15 октомври, от 17 часа.

Военен клуб – Пловдив очаква всички участници и гости на конкурса. Входът е свободен.

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required