Сряда, 13 Декември 2017

adss

A+ R A-

Ангел Попов с приз Кудоглу за дарителство

Ангел Попов, шеф на Рефан България, получи тазгодишната награда Кудоглу за дарителска дейност.

10-членната комисия начело със зам.-кмета Георги Титюков е избирала между Рефан и Колежа по икономика с ректор Георги Манолов, и единодушно е определила за фаворит козметичната компания, спонсор и на Локомотив Пд.

Наградата се дава за цялостна дарителска дейност, като 10% от годишната печалба на Рефан - 300 000 лева, отиват за благотворителност.

Знам, че звучи нескромно, но смятам, че наградата ни е заслужена, заяви Ангел Попов.

Той благодари на родителите си, които го възпитали по подходящия начин, на съпругата и сина си, и на служителите във фирмата, която, по думите му, държи една от челните позиции на семейни дружества в България и Европа.

Когато имаш добър бизнес и си възпитан по подходящ начин, е лесно да помагаш, каза още Попов, чиято фирма направи цялостна реконструкция на Интензивното детско отделение в Университетска болница миналата година.

Съжалявам, че нянаме сили и възможности да помогнем на всички в нужда.

Все още не можем да огреем навсякъде, Рефан не е Майкрософт, но и това ще стане, закани се бизнесменът Ангел Попов.

Фирмата се е договорила с родителите на 10-годишната шахматистка Виктория, която днес игра партия шах с премиера Бойко Борисов, да поеме разноските й по всичките международни турнета през 2012-та.

Бизнесменът Ангел Попов е син на създателя на Рефан - покойния предприемач Стефан Попов, известен с меценатската си дейност.  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required