Сряда, 22 Ноември 2017

adss

A+ R A-

Поръчки в телевизиите, проф. Н. Петров - чист

Понеделник, 13 Ноември 2017 17:03 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Никой не ме е канил да стана здравен министър. Дори и да бях поканен не бих останал в Министерството на здравеопазването. Бих се почувствал като службогонец. Аз бях част от екипа на д-р Петров и трябва да си тръгна с него, обясни д-р Мирослав Ненков по Нова телевизия. Както вече е известно, днес стана ясно, че ген. Николай Петров, който подаде оставка от поста здравен министър, не е нарушавал закона, както обявиха от бТВ.

Бях изпаднал в същата ситуация като проф. Петров с журналистическа клевета. Осъдих вестник „Труд" за наплювателно храчеща статия как ще открадна 100 млн. лв. Превеждат ми вече парите. Купих си с тях пушка, на която ще гравирам: „От Петьо (Блъсков, собственик на вестника) на Миро с обич". Ставаме свидетели на постановъчна журналистика, а не на разследваща", каза Мирослав Ненков.

Той не вижда нищо нередно в скандала с поръчките за зетя на бившия здравен министър.

„Оказа се, че за 3 години ВМА е платила само 300 хиляди, а не 1,7 млн. Ако се окаже, че при поредната проверка на прокуратурата Петров няма нарушение, кой ще се извини? Бях сигурен, че ще ми спретнат "папка", затова напуснах здравното министерство", допълни Ненков.

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required