Сряда, 22 Ноември 2017

adss

A+ R A-

Нинова пита кои са дилърите в парламента

Вторник, 14 Ноември 2017 16:28 | | Печат | Е-мейл | 2 Коментирай

По повод обвиненията на премиера Бойко Борисов, че в парламента има хора, които са замесени в наркотрафик и купуване на гласове, Корнелия Нинова заяви на пресконференция днес, че БСП ще внесе подписка за изслушване на министър-председателя.

Да спрем вече с тази манипулация за купуването на гласове, да дойде и да каже поименно с факти и доказателства, и особено от затворници, които нямат право да гласуват, каза Нинова.

Нинова коментира и участието си в приватизацията на Техноимпекс и дали ще се подпише за промяна в Конституцията.

То е едно - изненадвам се, че се представя като голяма новина приватизацията на „Техноимпекс". Не е тайна това, аз съм го подавала в декларациите си. Сделката е проверявана няколко пъти - винаги като направя по-ярка стъпка, се проверява „Техноимпекс". Нямам против да се направи за 4-и път и тази сделка, все тая. Но "Булгартабак" не е проверяван нито веднъж. ЕРП-тата не са проверявани нито веднъж, продаденото като кмет на София от Борисов нито веднъж не е проверявано. Да му мислят тези, на които им е за първи път, аз съм проверявана три пъти, посочи още тя. Приватизацията - ок, но нека говорим и по другите въпроси, заяви тя.

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • читател

    ББ вече отговори /от Италия, където е на среща с мин. председателя на Италия/ на полудялата Мадам Лъжа. Преговори за промяна на конституцията започват още утре, стига дементните партизани на Мадам Лъжа да са готови.

  • читател

    Мадам Лъжа пак хваната в поредна дърта комунистическа лъжа. Мадам Лъжа заяви, опитвайки се да защити депутата си М. Генов за купуването на гласове от затворници, че в затворите не се гласувало... Да ама не - не гласуват само затворниците с влезли в сила присъди, а следствените си гласуват. И именно такива гласове е купувал по твърдения на прокуратурата М. Генов.

Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required