Петък, 24 Ноември 2017

adss

A+ R A-

Баща отрича детето му да се напива и дрогира

На 12/05/2017 г. е публикувана статия, отнасяща се до малолетната ми дъщеря и мен, в качеството ми на родител, за която категорично заявявам, че е невярна и набеждаваща, с манипулативни внушения и неистини. Информацията, съдържаща се в материала уронва достойнството ми, доброто ми име и родителския ми капацитет. Фактите в него са предоставени едностранно, без да бъдат насрещно проверени.

  1. По повод твърдението на Иванка Димитрова, че се обръща към социалните служители с молба за съдействие след като „ …научава, че Дарина се среща с по-големи младежи и даже я заварва с един от тях на чаша бира в къщи., твърдя , че същото е лъжа от нейна страна. На 24/11/2016 г., в разговор със служители от ВСР на ОЗД иницииран от майката, същата заявява желанието си детето да бъде изведено от дома й и да бъде настанено в институция, тъй като не може да упражнява родителски контрол над него. В никакъв случай заявлението на Димитрова от 20/02/2017 г. не е неин първи опит да въдвори дъщеря си в Институция. След като бях уведомен от ОЗД – Пловдив, че за дъщеря ми има констатиран риск за живота и здравето й, и предстои извеждане на детето от дома на майката, съм подал заявление до тях, в което изказвам желанието си дъщеря ми да бъде настанена в моето жилище.
  2. Относно съдържанието на заявлението на Иванка Димитрова, което тя е написала „под диктовка“ на социална служителка и което се състои в : „…. В документа пишело, че детето системно не се прибира вкъщи, че употребява алкохол, че майката няма средства да я издържа и др., които не отговарят на истината.“, прилагам копие от заявлението, от което става ясно, че и това твърдение на Димитрова е лъжа.
  3. По повод твърдението на Димитрова, че детето прави опит за самоубийство, докато живее при баща си, твърдя че това е не само лъжа, а и че детето прави няколко такива, докато живее при майка си. Прилагам снимка, изпратена ми от дъщеря ми, докато живее при майка си.
  4. Интерес представлява изказването на адвоката на Иванка Димитрова, в което „Той иска също да се повери защо социалните твърдят, че детето проституира и употребява наркотици, след като такива данни няма, а напротив, има официални документи, че това не се е случило.“. Като баща на детето, на мен не ми е предоставяна подобна информация за действията й, но за сметка на това детето споделя пред социалните служители, че е опитвала наркотични вещества в дома на майка си, както и за подробности от интимния си живот, които данни са отразени в социалните доклади като преразказ на споделено от детето, а не като твърдения на служителите.
  5. Относно „развода“ ми с лицето Иванка Димитрова, заявявам, че никога не съм сключвал брак с нея, не е била моя съпруга, не сме преминали през развод.
  6. Мариан Аргиров, баща на Дарина
Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required