Понеделник, 11 Декември 2017

adss

A+ R A-

Шарен детски карнавал на Братската могила

Във връзка с Международния ден на детето, район „Западен" организира детски карнавал. Той се проведе на Братската могила и бе под патронажа на кмета на района Димитър Колев.

Карнавалът, озаглавен „Мечта", събра десетки деца и техните родители на пъстър празник, който премина с много музика, песни и танци. В рамките на карнавала се проведоха и няколко игри, в които малчуганите рецитираха стихотворения и пяха песнички. Организаторите бяха предвидили и интересна викторина, в която децата показаха завидна обща култура. За всички имаше подаръци, а водещата Ася Антонова умело забавляваше малки и големи. Карнавалът завърши с изпълненията на група, съставена от ученици от ОМГ „Академик Кирил Попов".

Днешният празник бе поредният от събитията, включени в културния календар на район „Западен". На 11-ти юни от 11 часа пред Младежкия център на Гребната база ще има истински празник за ценителите на класическата музика: концерт за класическа китара „Музика в парка".

В него ще вземе участие китарен ансамбъл „Академика" към АМТИИ – Пловдив. Културните събития продължават през есента с голям фолклорен фестивал на 20-ти септември в Актовата зала на районното кметство. Също за есента са предвидени изложба на фотографии на Соня Станкова и концерти на Дамски хор „Тримонциум" и Арт група „Славена".

Етикети

  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required