Вторник, 12 Декември 2017

adss

A+ R A-

Плувен празник в ДГ Мирослава за Никулден

Сряда, 06 Декември 2017 15:46 | | Печат | Е-мейл | Снимки | 0 Коментирай

Истински празник за Никулден организираха децата от детска градина „Мирослава“. Те отбелязаха деня на Свети Николай Мирликийски, покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите, с песни и танци край басейна.

Там с помощта на своите учители малчуганите бяха организирани весели игри с гмуркане и синхронно плуване, облечени в костюми на златни рибки.

Пирати търсеха съкровище, а русалка ги напътстваше. Седем специални бисери с пожелания бяха хвърлени във водата за именниците на градината, които бяха извадени от отбора на гмуркачите.

Да бъдат добри, послушни и да получат мечтаните подаръци от Дядо Коледа им пожела заместник-кметът Георги Титюков.

„Бъдете живи и здрави, учете се и се забавлявайте с приятели“, поздрави на свой ред кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

 

Празникът „Бисерчета на доброто“ е традиционен и се провежда в два дни с много водни игри, забавления, смях и изненади. Няколко пъти в годината директорът на детската градина Радка Гъркова организира тържества за различни празници с участието на децата, където те изявяват своя талант, знания и умения. Често пъти във веселбата се включват и самите родители, които със своя пример оказват подкрепа на децата.

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required