Сряда, 22 Ноември 2017

adss

A+ R A-

И Пловдив страда от манипулациите на бТВ

Понеделник, 13 Ноември 2017 19:16 | | Печат | Е-мейл | 6 Коментирай

Манипулациите, които разпространява БиТи Ви не са от вчера. Жалкото е, че много хора се хващат на грозните лъжи. Пловдивчани също са сърбали попарата на тази медия, която претендира за обективност.

Но се надявам, че идва времето, когато хората ще започнат да натискат копчето при сигнала за поредната новинарска емисия.

Особено след срамното поръчково "разследване" на Петър Нанев, което днес беше окончателно разкрито. Никога няма да забравя отвратителното удоволствие, което изпитваше този НЕЧОВЕК при разпространяването на лъжите за големия български генерал и лекар професор Николай Петров.

И тези, които участваха с наслада в показния разстрел. Все пак, ако в това момче е останало поне малко достойнство, би трябвало да се извини на генерала, но не по телефона, а в ефир. Там, където охули несправедливо ЧОВЕКА Николай Петров.

И да разкаже, ако има кураж, кой стои зад тези грозни манипулации. Разбира се, това не може да стане в БиТи Ви. Но има и други телевизии.

За пловдивчани. Преди две години по време на предизборната кампания за кмет на Пловдив лицето Стоян Георгиев от БиТи Ви най-просташки излъга телевизионните зрители, че под тепетата транспортът е стар и негоден. Оплю и велоалеите, които пречели на хората да се разхождат.

Тогава изнесох фактите за тогавашното състояние на градския транспорт, с което извадих наяве кирливите ризи на този лъжец. Сега пак ще ги кажа.

Градът се обслужва от 225 автобуса - 125 чисто нови, 85 на 5-годишна възраст и само 15 ветерани, но в много прилично състояние.

Нещо, което няма никъде в България. Обясних, че велоалеите имат бъдеще в Пловдив, което се вижда с просто око и сега.

Както и това, че новите автобуси се увеличават.

В началото на годината друг шарлатанин на БиТиВи - Димитър Тасев, изстреля огромна измама. Той излъга хиляди зрители на телевизията, че в "Колодрума" са се провели само 2 сериозни спортни прояви - двата мача на "Марица" за шампионската лига. А тук се проведе световно първенство по карате таекуондо и европейски шампионат по волейбол за младежи.

В "Колодрума" се състоя световното по борба а ветерани, баскетболният турнир за купата на България, балканиадата по колоездене, нови мачове от Шампионската волейболна лига.

И ако не беше умишленият саботаж на волейболната федерация в "Колодрума" щяха да се играят мачове от световното за мъже през 2018 г. А какво да кажа за впечатляващите концерти на световни и български светила в музиката и танците, които препълваха залата.

Само за последните 2 години "Колодрума" е събрал 112 000 зрители.

Лъжи срещу Пловдив продължават да цъка БиТиВи, но, както казват старите хора, рано или късно всичко се връща.Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required