Петък, 24 Ноември 2017

adss

A+ R A-

15 стипендии за USA лагер във Варна за ученици

Camp Golden Gate предоставя 15 пълни стипендии, на стойност 680 евро.

Camp Golden Gate иска да покани всички ученици (на възраст от 12 до 18 год) да участват в конкурса за пълна стипендия за международен американски летен лагер.

За сезон 2017, Camp Golden Gate предоставя 15 пълни стипеднии за двуседмична сесия, финансирани от наши международени партньори, които подкрепят нашата образователна програма.

В стипендията са включени: всички нощувки, изхранване на база All Inclusive, интерактивни курсове с преподаватели от САЩ, следобедни и вечерни занимания, една целодневна екскурзия, всички административни такси в лагера. В стипеднията не е включен транспорт до лагера, виза, джобни пари.

Условия за участие:

1. Учениците да напишат есе на тема: Why do you want to get the Camp Golden Gate’s Scholarship? How being part of our camp’s community will help you achieve your future goals? – (Препоръчваме на учениците да посетят уеб сайта ни: www.campgoldengate.com   ,както и страниците ни в социалните мрежи, за да получат представа за Camp Golden Gate. Това ще им помогне да отговорят по-добре  на темата на есето.)

2. Есето трябва да е на английски език и да е дълго приблизително една печатна страница.

3. В горният десен ъгъл трябва да се попълнят името на училището, името на ученика, неговата възраст, имейл и/или телефон за връзка.

4. Есето да се изпрати на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   не по-късно от 17:00ч. на 28.05.2017г.

5. В конкурса може да участва всеки ученик на възраст от 12-18 год.

Имената на победителите ще бъдат обявени до 01.06.2017 в страницата на лагерът ни: www.campgoldengate.com  и във фейсбук страницата ни: www.facebook.com/campgoldengate/

Plovdiv-Online

Денонощният е-всекидневник на пловдивчани в цял свят.

Уеб сайт: www.plovdiv-online.com


  • НЯМА ДОБАВЕНИ КОМЕНТАРИ

Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required