Понеделник, 11 Декември 2017

adss

A+ R A-

Разкарват Ламбо като панаирджийска мечка

Винаги съм бил фен на актьора Стефан Данаилов. И нямам намерение да бъда друг. Повечето от филмите му съм гледал по много пъти и ще продължавам да ги гледам. Макар че сме на коренно различни политически позиции.

Вчера обаче ми стана жал за Ламбо. В блиц интервю по Нова великият актьор изглеждаше ужасно. Не вярвам да е роля, защото исполин от неговата класа не би си позволил подобно двуличие. Именно затова се притесних ужасно, защото Данаилов показа едно непознато за мен лице, което излъчваше злоба и недоверие към водещата на "Комбина" Лора Крумова. Повече от очевидно бе, че Ламбо здраво е нагазил в тинята на БСП и се чувства добре окалян до ушите.

Знам, че ще се намерят хора, които ще направят опит да ме охулят. Все пак това е Стефан Данаилов. Но нека тези, които няма да харесат написаното от мен, да отговорят на въпросите ми. Които естествено се отнасят и за Мастера.

1. Защо Стефан Данаилов се съгласи да стане вице на Корнелия Нинова в БСП, след като вече и в Европа е известна със своите цигански лъжи, а в България отдавна я наричат Мадам Лъжа, нещо, което се случва за първи път с роден политик? Запознат ли е с нейните далавери в "Техноимпекс" и "Булгартабак". Заради цигарения холдинг Нинова бе уволнена като зам.-министър от Сергей Станишев.
2. Не му ли е неудобно от студентите, които са интелигентни хора и не пасат трева, да го слушат как повтаря лъжите на Мадам Лъжа?
3. Как би се чувствал Данаилов, ако, не дай Боже, тази мошеничка стане премиер. Нещо, което би се случило за първи път в България. Още повече, че сега стои здраво зад гърба й.
4. Защо винаги, когато БСП управлява, от ЕС спират парите заради измамите на червените кхмери и техните съюзници.
5. Не е ли обидно да го разкарват като панаирджийска мечка по митингите и разни мошеници да се крият зад широкия му гръб.Добавете коментар

0

new site

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required