Петък, 24 Ноември 2017

adss

A+ R A-

Бойко на Античния: Радев е новият Орешарски

Видео

РАДЕВ Е НОВИЯТ ОРЕШАРСКИ!

Ако случайно народът се подведе в неделя, моделът Орешарски ще бъде възстановен.

Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред пълния до последната свободна тревичка между камъните Античен театър в Пловдив тази вечер на закриването на кандидат-президентската кампания на Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Той пожела максимално добър резултат на кандидата на Реформаторския блок, за да излезят ГЕРБ и РБ заедно на втория тур, ако има балотаж. Център-дясно трябва да сме максимално мобилизирани, никакво отпускане.

Срещу нас има ясно определен фронт - БСП, ДПС и всички, участвали по един или друг начин в грабежа на България, каза Борисов.

Изпразниха хазната при Орешарски, ние пак я напълнихме и те отново искат да грабят, предупреди лидерът на ГЕРБ членовете и симпатизантите на партията, дошли на Античния.

Ние не можем да сме втори, а дса си мислим, че сме първи.

Вотът за г-жа Цачева и контраадмирал Манушев е вот за нас самите, каза в прав текст Борисов.

10 хиляди вътре и около Античния театър го приветстваха с: ПОБЕДА! и ГЕРБ!

Всички министри от ГЕРБ плюс граждански квоти бляха извадени преди това от шефа на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов на сцената, където ги чакаше символичният домакин - кметът на Пловдив втори мандат Иван Тотев.

Към тях се присъединиха всички депутати на ГЕРБ от Пловдив и областта, както и евродепутатите - Мария Габриел и Владимир Уручев.

Борисов обеща като лидер на ГЕРБ да спази стриктно разделителната линия - без БСП и ДПС в управлението след изборите.

Ако има балотаж, ще разчитаме на партньорите ни в правителството - Реформаторския блок и на Патриотичния фронт, които ни подкрепят, каза той.

Вотът за Цецка Цачева и за контраадмирала е вот на доверие към самите нас, подчерта премиерът пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ от Пловдив и областта.

Сега може да се сбогувате с г-жа Цачева и Манушев, понеже съм убеден, че след като спечелят изборите, няма да ги виждаме често. Ще трябва да свикваме с това.

Борисов се обърна към депутатите от ГЕРБ с призив да създават такива закони, които след това да не бъдат връщани от президента Цецка Цачева и вицепрезидента Пламен Манушев.

Единствената ми препоръка към тях двамата, докато още не са избрани, е да спазват своите правомощия и 

ДА НЕ СЕ ИЗСИЛВАТ С ГОЛЕМИ ШЛЕМОВЕ,

защото след това струват милиарди на хората, каза Борисов.

Хубавото е, че лошите задължения, които ни остави експериментът Орешарски, свършват, продължи той.

Само през 2016-та са изплатили 1,2 млрд за американските централи /договорът е подписан от кабинета на Иван Костов - б.а./,; 1,3 млрд за Големия шлем на Георги Първанов, и 3,7 млрд за КТБ /фалирала при Орешарски - б.а./.

Представете си тези 6 милиарда да ги имахме не като задължения, а свободни - колко щяхме да дадем, каза премиерът Борисов.

Хубавото е, че лошите задължения, които винаги ГЕРБ изплаща, свършват, подчерта той. Обаче има 13 млрд фискален резерв - 

СИРЕЧ ИМА КАКВО ДА СЕ ГРАБИ И ЗАТОВА ИСКАТ ВЛАСТТА!

Борисов удари за втори път по време на кампанията по иконата на БСП Стефан Данаилов, който го уязви по-рано тази седмица в интервю по бТВ.

Данаилов е слаб политик, иначе голям актьор, каза Борисов. Но беше министър, театърът в Пловдив изгоря, а оня, когото разкарваше по градовете - Орешарски, нищо не направи.

Трябваше ние да им го направим - така ли е Вежди, обърна се премиерът към министъра на културата. И добави - понеже много го щадиш!

Но той се вози със Станишев в трамвая, върна лентата Борисов към злополучния клип на БСП в кампанията през 2013-та, когато загубиха изборите, но съставиха кабинета Орешарски с ДПС и със златния пръст на Атака на Сидеров. Данаилов разкарва Орешарски и го представяше като премиер преди изборите тогава, продължи Борисов.

И обяви:

РАДЕВ Е НОВИЯТ ОРЕШАРСКИ!

Ако случайно народът се подведе, моделът Орешарски ще бъде възстановен! - предупреди ГЕРБ и дясно-центристките избиратели Борисов.

Умират социалистите да поръчват и да не плащат - спартани, кугъри, пантери, влакчета... Даже на Мутафчиев влаковете още се движат из Пловдивско, продължи премиерът и лидер на ГЕРБ.

Я да се върнем на Драго Стойнев, даде друг пример Борисов. Щеше да прави 7-ми реактор. С какви пари? Щеше да го прави, а ние да го плащаме!

260 МИЛИОНА СМЕ ДАЛИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗВЪН БЮДЖЕТА

каза още Бойко Борисов, като визира допълнителните бонуси към пенсиите, давани от кабинетите на ГЕРБ вече 5 години.

Над 3,7 мрлд събрахме от контрабандата. При Орешарски митниците нямаха шеф и парите си заминаваха по канали. Затова искат да се върнат, каза Борисов.

Имаме амбицията да удвоим усилията и като кабинет, и като парламент догодина, продължи той. 2017-та ще ни е по-силна от 2016-та, каза премиерът. И добави - реформаторите също имат амбицията да продължат напред с още по-добри резултати.

Модернизирането на армията и здравната помощ не е лека задача. Но ето - 180 полицаи от Европа вече са по границата ни. Дадоха ни и парите за оградата.

Всички говорят за ограда, но само ГЕРБ я прави!

Селища без канализация в 21-ви век, милиони за ВиК и Пречиствателни станции, обредни домове, пазари, театри, спортни зали, стотици църкви, манастири и джамии... С държавно финансиране, с европейско, а където няма - с партийната ни субсидия, с вашите пари - обърна се за пореден път Борисов към препълнения Античен театър и поиска пълна мобилизация за успех в неделя на Цачева - Манушев.

Точно в 18,05 часа на сцената излезе шефът на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и наелектризира театъра преди пристигането на Борисов.

Цветанов върна лентата към месец май 2013-та, когато Орешарски, без да е печелил избори, взема властта. 

С ЕДНА ЦЕЛ - ДА УНИЩОЖИ ГЕРБ!

Сега те говорят за алтернатива - каква алтернатива при тези прекрасни министри, приети от цяла Европа, каза Цветанов и посочи на сцената Владислав горанов, Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Ивайло Московски, Екатерина Захариева, Теменужка Петкова, Ивелина Василева, Николина Ангелкова.

Каква алтернатива - да се върне това, което оставиха като наследство на втория кабинет на Бойко Борисов - продължи Цветанов и изброи задълженията на БСП, ДПС и Орешарски, платени от кабинета на ГЕРБ и Реформаторите.

Цветанов благодари на общинските съветници на ГЕРБ в цялата страна, на кметовете, депутатите, областните управители, спомогнали той и кандидат-президентската двойка Цачева - Манушев да обиколи 217 населени места и измине над 11 хиляди километра за по-малко от месец.

Убеден съм, че България ще има след 6-ти ноември първата жена президент, цащото Цачева и Манушев обединяват нацията, каза Цветанов и предупреди:

БСП СЕ ГОТВИ ЗА РЕВАНШ,

затова искам да ви призова да бъдем много мобилизирани в неделя.

За Пловдив съм убеден, че ще го стори, продължи Цветанов. Всички хора, с които днес се срещах, ми казваха - само да не връщате старото положение БСП с ДПС, това ми казаха пловдивчани, заключи Цветанов.

След него на микрофона излезе кметът на Пловдив втори мандат Иван Тотев, самият изненадан от невероятният народ, буквално залял Античния театър.

Този театър не е виждал толкова хора никога в новата история на Пловдив, каза кметът и лидер на ГЕРБ под тепетата.

През май 2007-ма оттук ГЕРБ стартира първата си кампания за евродепутати. Оттогава сме спазвали традицията ГЕРБ да закрива кампаниите си тук. Всичките с победи! - каза Иван Тотев.

Убеден съм, че в неделя не само ще сме първа политическа сила, 

НО И С РЕЗУЛТАТ, КОЙТО ЩЕ НИ ПРАВИ ГОРДИ!

Като кмет ми е лесно да говоря за Цецка Цачева, защото тя винаги е жертвала и служебни ангажименти и лично време, да е в Пловдив. Тя е изключителен приятел на Пловдив, каза кметът.

Но тя е и най-подготвеният от всички кандидати за президент, добави той.

Не искам и да си спомням времето, когато имаше правителство от партии, които не са печелили избори, върна лентата към експеримента Орешарски и кметът на Пловдив.

С цялото си сърце ще гласувам за г-жа Цачева и г-н Манушев! Победа! - призова Античния театър Иван Тотев.

Още нестихнали аплаузите, пред микрофона застана Цецка Цачева в строг черен костюм на държавен глава.

Тя обяви, че при всичките си срещи в 217 населени места е чувала само - когато ГЕРБ управлява, то е в интерес на всички граждани на България. Хората го виждат, оценяват и ни вярват, каза Цачева.

Срещу мен се изля каква ли не помия, но силата е да можеш да прощаваш, продължи тя. Ще работя с всички като президент.

Искам да видя проспериращ български народ в стабилна и сигурна държава.

Изборът на 6 ноември е избор на ценности, каза Цачева пред пълния Античен театър. И обяви:

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПЪТ Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА, ЧЛЕНСТВОТО В НАТО Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА!

Аз ще съм гарант за това!

Гражданите на България искат спокойствие, сигурност, да изучат децата си и да се грижат за възрастните си родителите - това е кръгът на живота.

Скъпи приятели,

обърна се Цачева към античната арена на Пловдив, вярвам в разума на българския народ, той няма да допусне втори експеримент Орешарски, няма да допусне БСП и ДПС на власт, каза Цачева.

АЗ ЗНАМ, АЗ МОГА, АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ! - 

завърши тя.

В този момент на сцената се появиха министрите Лиляна Павлова и Вежди Рашидов, а след тях под бурните аплаузи излезе и премирът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

С № 17 ТАЗИ И ДРУГАТА НЕДЕЛЯ, ЗА ДА НЯМА ОРЕШАРСКИ 2.


 • лъжливото овчарче

  А кой, освен Тиквата днес казва, че Орешарски бил зло? Орешарски наследи откраднати от Борисов 4 млрд. лева от фискалния резерв, които възстанови и в края на "злополучния" му мандат станаха 8 млрд. лева. Изтегли само 1 млрд. лева държавен дълг, срещу 16 млрд. изтеглени от Борисов още в първите месеци на 2-то Му правителство. Да, обвинявам Орешарски, че за 1-о годишното си управление не повдигна обвинение срещу Борисов за откраднатите 1.2 млрд. лева от Сребърния фонд, и 1,5 млрд. от Здравната каса! Обвинявам Орешарски, че е мека Мария и вместо да каже цялата истина, за тоя, който го хиперболизира като универсално зло, продължава да си мисли, че средностатистическия български избирател мисли обективно. Не, българина е миризлива овца, достатъчно е в подобен сайт да се популяризират такива като Цецо Апартаменто, Менда Свръхгабаритния дирник и Тотю Маминия масльонкаджия, за да заблее пред урната...

 • лъжливото овчарче

  Д-рБаев, а защо да не ви перифразираме перифразата на Борисов:Сиреч има какво да се граби и затова да задържим властта!

 • 777

  Овчарче, мило байново,що си ми тъй жално заблело. И след Ореша тръгнало. Ами той мило ми овчарче май само един български ресторант във Виетнам откри. А тез снимки в клипа,че го прегръща тоз и онзи са шашмаджийски монтаж. Ами забрави ли Белия автобус, овчарче мило байново, ами задните входове през които се измъкваше любимиятн ти патрон, ами подкрепящия го граждани Петното и клетия сега изгнаник Мишо Шамара май беше. И още и още много резили за Орешарски мога да ти изброя, ама виж колко часа стана. Ако искаш утре мога да ти наливам с фуния в тиквата колкото акъл искаш. Ха лягай сега с Орешарски в главата...Ако имаш повече късмет може и Корнелия да ти се яви...Ха да ти е хаирлия и тя...

 • Филип Златанов

  Браво, много общински и държавни служители, събирани от улицата, срещу мнима лоялност към мутрата Борисов. Най-важното качество там е лизането на задници.

 • Боко

  Видях цялото ОП Чистота на трети ред, браво на циганите!

 • Минкови

  Аз и семейството ми до сега гласувахме само за ГЕРБ, но на тези избори ще ги лишим от цели пет гласа, защото се убедихме, че те не са по-добри от другите, щом продължават олигархичното сътрудничество с Гергов. Вместо да му свият сърмите и да го принудят да върне откраднатото, те му съдействат за схемите. Ай сектир, ние бяхме до тук.

 • лъжливото овчарче

  Драги ми седмурко, така нар. "бял автобус" беше по повод държавния дълг от 1 млрд. лева. По реципрочност, когато Мутрата изтегли 16 млрд. лева нямаше да му стигнат и 16 "бели" автобуса. Българинът е овчедушно пасивен, но... не съвсем. На втория тур на изборите ще видите, че протестния вот срещу Борисов ще е зашеметяващ, дори и той го знае. Затова жертва Цачева, а не останалите тримка.Така че всички димки и фойерверки от такива като вас няма да компенсират промяната. След президенското фиаско и ГЕРБ ще разберат, че с 1/4 от гласувалите държава може да се граби, но не задълго...

 • Plovdiv-online

  Драги читатели, вашите коментари от днешния и утрешния ден ще бъдат публикувани, след като се обяви официално края на изборния ден, 6-ти ноември.

Добавете коментар

0

Банер

Вход за потребители

Вход

Регистрация

*
*
*
*
*

* Field is required